CIAB Fastigheter

Enhetlig kommunikation/tydlig profil

CIAB Fastigheter är ett privatägt fastighetsbolag med inriktning på bostäder i centrala och attraktiva lägen. Bolaget startades 1999 och har idag cirka 150 lägenheter i Karlstad.

 

CIAB har lång erfarenhet av renovering och förädling av bostäder. Sedan början på 2000-talet har företaget varit mycket aktivt i Karlstadsområdet för att utveckla funktionella och hemtrevliga boendemiljöer.

 

I en tydlig målsättning att öka igenkänningen och stärka varumärket beslutade CIAB att investera i en grafisk profil och en ny hemsida.

 

I uppdraget vi fick ingick förutom grunderna i den grafiska profilen med färger och typsnitt, även applicering av profilen på elva olika enheter, däribland presentationsmapp, annonsmall, visitkort, flaggor, skyltar, brevpapper och kuvert. Vi tog även fram ett upplägg för profilkläder och stripening av bilar.

 

Vårt arbete med hemsidan inkluderade även utbildning av CIAB:s medarbetare för att de själva smidigt skulle kunna uppdatera sidan.

 

För att underlätta CIAB:s löpande användning av sitt profilmaterial samlade vi all information och alla mallar på en egen webbplats, en så kallad mediabank.